Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (4.05 secunde)
Fostul presedinte irakian Saddam Hussein si doi dintre colaboratorii sai vor fi executati imediat in cazul in care Curtea de Apel confirma condamnarea lor la moarte, iar trupul fostului lider de la Bagdad ar putea fi inhumat in secret, au declarat surse guvernamentale.
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Desemnarea presedintilor si loctiitorilor presedintilor sectiilor de votare se va face, prin tragere la sorti efectuata de catre presedintele tribunalului, cel mai tarziu pe data de 31 mai, se precizeaza intr-o circulara a Biroului Electoral Central prezentata de Agerpres.
Romania a inregistrat schimbari importante in ceea ce priveste mediul de afaceri, in anul 2004, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale (BM), publicat ieri.
Ca orice breasla, si expertii contabili se confrunta cu o serie de probleme. ... Una dintre sugestiile facute in acest sens de expertii contabili se refera la onorariile pe care acestia le primesc pentru realizarea de expertize contabile judiciare si care, potrivit acestora, nu sunt suficient de motivante.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
calarasipress.ro informeaza NIMFOMANA WI-FI - O poveste penala (Autor: Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. Imediat dupa ce m-am convins ca router-ul mi-a fost furat, la cateva zile, am depus plangere la politie.
Scandalul acuzatiilor referitoare la posibila existenta a unui centru de detentie al CIA in Romania ia o din ce in ce mai mare amploare, in contextul in care tara noastra a fost avertizata in urma cu doua zile de catre deputatul britanic Claude Moraes cu amanarea aderarii la UE cu doi ani sau chiar pe termen nelimitat.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
FARCAS) Ultimele dosare OZN desecretizate de Ministerul Apararii al Regatului Unit, examinate de ufologul si jurnalistul dr.
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul.
Producatorul de mobila autohton Staer International din Galati a cerut la sfarsitul anului trecut Tribunalului Galati intrarea in insolventa. Cererea companiei a fost aprobata de instanta in data de 6 decembrie 2010, care a admis deschiderea procedurii generale de insolventa.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Justitia libiana i-a condamnat la moarte, marti, pe cele cinci infirmiere bulgare si pe medicul palestinian acuzati de infectarea deliberata cu virusul HIV a catorva sute de copii libieni.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Gorj, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta.
Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, cererea de inregistrare a Partidului Civic Maghiar - Magyar Polgari Part (PCM-MPP). Magistratii au respins astfel recursul Parchetului care contesta decizia Tribunalului prin care fusese admisa inregistrarea partidului inclusiv sub denumirea in limba maghiara.
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au pronuntat, la inceputul acestei saptamani, intr-un litigiu dintre Primaria Constanta si Baroul local.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
google-analytics.com